10:00

Bälinge IF F01

Referat: Tärnsjö/Östervåla IF - Bälinge IF F01

En tung förlust och en match med två olika ansikten.
Bälinge börjar bäst och håller i bollen inom alla lagdelar. Trots ett par halvchanser så lyckas Bälinge inte få in bollen. Efter cirka 20 minuter dyker Östervålas första anfall upp och Östervåla sätter bollen kliniskt i nätmaskorna.
Detta är den enda målchansen som Bälinge släpper till bakåt och trots bollinnehavet så leder Östervåla i halvtid.
Andra halvlek blir något mer jämn i bollinnehavet då Östervåla tillåts vända spelet när Bälinge försöker sätta högre press. Trots avsaknaden av riktigt farliga chanser åt båda hållen så ökar Östervåla på till 2-0 och 3-0 på åter igen kliniska avslutningar. Östervåla har mer 'stolpe in' än vad Bälinge har och trots 2-4 förlust gör vi spelmässigt en bra match men Östervåla är så mycket mer effektiva i sina chanser.

Omnämnande går idag till Amanda A som sätter två mål och sliter över hela planen. Otrolig kondition och mycket vilja finns i Amanda så Amanda kan vara mycket nöjd med sin match. Även Joanna gör en felfri insatts i sin sittande position och hade de två soloraiderna givit bättre utdelning så kanske matchen hade slutat annorlunda. Men detta är inget som vi kan sia om...

Nya tag och ny match borta mot Tierp nästa helg.